Загадка: Защо залата за конференции на папата във Ватикана е с форма и лице на рептил?

Папа Франциск и УНИЦЕФ заснеха клип с извънземно дете с цел да бъде прието от землянчетата

Вероятно мнозина от вас са чували тази теория на конспирацията. А именно, че светът се владее и управлява от разумни влечуги – гущери, наречени рептили. За тях отдавна пише английският автор Дейвид Айк. Нещо повече, той твърди, че много от управляващите сега света, в това число и британското кралско семейство,

имат рептилска кръв.

Едва ли е случайно, че по света у много народи се говори за дракони, пернати змии, змейове. Достатъчно е да се видят и запазените скулптури на рептили в Латинска Америка, Индия, драконите, украсяващи не една сграда в Европа. Какво да кажем пък за нашите легенди? А именно как змей горянин отвлича най-красивата девойка от селото?

Според Дейвид Айк това са изключително агресивни спрямо човешкия род същества. И ако те наистина управляват света, всичкото насилие, което всъщност представлява цялата историята на човечеството, придобива логично обяснение.

Като неоспоримо материално доказателство в подкрепа на тази теория някои изследователи посочват залата за конференции на Ватикана.
И отвън, и от вътре тя недвусмислено – доколкото позволяват строителните технологии, представлява изображение на рептил. Разположението на прозорците, пресечените вертикално зеници, люспите по тавана. Мястото, определено за посланията на папата,

реално е изображение на устата на рептил.

Това ли искат да внушат на публиката на подсъзнателно ниво?

Бившият министър на отбраната на Канада Пол Хелиър твърди, че Земята от хилядолетия се посещава от извънземни. Шокиращо е твърдението му, че и в момента в правителството на САЩ има извънземни. Той твърди още, че много разумни същества не от нашия свят посещават Земята и че повечето от тях са добронамерени.

Но две извънземни раси са изключително агресивни.

Тази зала на папата е построена още през 1971 г. Интересното е, че за рептилското й внушение се заговори чак сега по-активно.

Въпросът е резонен: На кого служи папата? А религията, която изповядва? Засега без категоричен отговор. Само догадки. Но в ерата на интернет все по-трудно се опазват някои събития и тайни, които стават зад гърба на човечеството.

Преди три години Детският фонд на УНИЦЕФ съвместно с Ватикана качиха в мрежата меко казано иносказателно видео. В него се показва как извънземно дете влиза в ученическата стая на землянчета.

В началото те са втрещени и погнусени,
Фигурин лесно отслабване диета отслабване 10 килограма

но когато малкият пришълец демонстрира уникалните си способности, го приемат. Това е очевидна подготовка на човечеството за среща от трети вид. Иначе защо папа Франциск ще покровителства създаването на такива клипове, вместо с религиозни послания?…

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

И сега тази все по-подозрителна пандемия от коронавирус. Да не би целта й да е разчистване на терена за официалната поява на рептилите?…

За Елена Иванова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *