Да спрем веднъж завинаги! Няма славянска писменост. Има БЪЛГАРСКА ПИСМЕНОСТ!

Да сте чули някой в час по история да е учил за “Първата българска империя?…

Руснаци, австрийци, гърци ни промиват мозъците с пропаганда в своя полза – срамно е, че им пригласяме

Време е! Крайно време! Да отърсим историята си от паразитите на мръсната политическа пропаганда, с която от десетилетия и столетия са ни промивали мозъците.

Няма такова животно като славянска писменост! Има БЪЛГАРСКА АЗБУКА И БЪЛГАРСКА ПИСМЕНОСТ. Няма такова животно като църковно-славянски език – има СТАРОБЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

        Павел Серафимов

Проучванията на независимия изследовател Павел Серафимов, чийто упорит труд и публикации хвърлят в истерия ортодоксалните наши историци, станали професори по партийна линия, доказва вече години наред истината за нашата писменост, и от там за произхода ни.

Всички негови проучвания си заслужават да бъдат прочетени. Тук тематично за НАШАТА писменост  вижте какви непоклатими исторически факти е открил.

Ние сме преки наследници на траките

и по гени – доказа го преди пет години мащабно международно изследване, и по език – и сега в речта ни има неизкореними тракийски думи в речника ни. Например в много села и досега казват на обора дам – тракийска дума от преди античността. Много от сегашните военни термини са тракийски.

В Британския музей под нашето “Четвероевангелие” има следния обяснителен надпис: “Българска империя”. В далечната 1930 г. в Лондон е отпечатана книгата на английския историк сър Стивън Рънсиман, която е озаглавена „История на Първата Българска империя“. Да сте чували някой някога да е казвал на децата в час по история нещо такова?

Това е ключът – гърци, австрийци, руснаци са изопачавали историята ни, за да ни заличат като дух. Защото сме били мощна империя – и като територия, и като духовност. И доста са успели, след като сме станали такива нихилисти и с толкова ниско самочувствие. Защото не знаем истинската си история. Било е време, когато са

наричали България държава на духа.
“Фигурин

Оставихме се да да го изгубим.

Има руснаци, които побесняват,

като им кажеш, че сме ние сме ги научили на четмо и писмо. Нещо повече, те твърдят, че са си имали своя азбука – велесовица, която – обърнете внимание – елините са я преписали от тях.

Тези войни на полето на духа са по-страшни дори от войните с меч и оръдия. Защото погубват цели народи.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Напоследък учените все повече се връщат към истинските исторически факти. Кирил и Методий са автори на глаголицата, която се е използвала не повече от стотина години. Св. Климент и учениците му са авторите на БЪЛГАРСКАТА писменост. И са я нарекли кирилица в знак на почит на делото на двамата братя.

“Българино, знай своя род и език!”

Иначе казано Чети, знай и цени! И не давай на чужди “учени” да ти говорят за българската история и дух. И на българските гъ..лизци не позволявай!

За Елена Иванова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *