Над седем милиарда мишлета отиваме под “ножа” на задължителното ваксиниране

Доцент Пенка Петрова: Пет ваксини срещу коронавирус вече са на етап клинични изпитания

Учен от нейния институт твърди: Създаването на доказано ефективна ваксина отнема години

Абсолютно задължителна за всички ще бъде неродената още ваксина срещу КОВИД-19. Това предвиждат учените по думите на доцент Пенка Петрова, която е шеф на института по микробиология към Българската академия на науките. Според нея до няколко месеца ваксината срещу коронавирус вече ще е факт.

Специализираните лаборатории по света сега бясно се трудят в тази посока, факт е, че вече са създадени повече от 120 прототипа на ваксина срещу коронавирус. Пет от тях са на етап клинични изпитания, ще рече – върху хора, обясни по БНТ доцент Петрова.

Онези, които приемат на юнашко доверие това, което им се казва от учените, никога не бива да забравят, че човечеството живее в

епохата на див капитализъм.

Което ще рече, че тази бясна надпревара в света за създаване на ваксина няма като първа цел опазване здравето и живота на човечеството, а спечелването на планини от пари. Още не е измислена ваксината, а се говори навсякъде, че ще е задължителна. Иначе казано всяко едно правителство ще трябва задължително да отдели от бюджета милиони, а в някои страни – според броя на населението и милиарди, за да я закупи.

В момента по думите на доцент Петрова по планетата ни

циркулират три щама на КОВИД-19.

И се работи ваксината да действа и срещу трите. Най-тревожното е, че има достатъчно учени, които са подозрителни по отношение на тази бързина за създаването на ваксина срещу коронавирус. Един от тях, по ирония работи в института на доцент Петрова, казва неща, които те карат да се замислиш.

      Доцент Андрей Чорбанов

Доцент Андрей Чорбанов, също като началника си доцент Петрова каза по БНТ, но в друго предаване, че е нереално да се очаква напълно завършена ваксина срещу коронавирус за една година. В ръководения от него департамент в БАН също се работи и вече е създадена молекула, която може в бъдеще да стане ваксина. Но той казва, че окончателното й завършване отнема години – има си задължителни процедури за изпитания на лабораторно ниво, след това върху животни, след това върху хора и чак тогава може да се каже категорично създадена ли е ефективна ваксина или не.

Осъзнавате ли какво ни чака?
Демир бозан билки за бъбреци

Към края на годината, най-късно през следващата световни медии, позовавайки се на учени, твърдят, че се очаква богато финансираните лаборатории да предложат на света ваксина. Ако доцент Чорбанов е прав за сроковете, това означава, че насилствено

ще ни надупчат с някакъв полуфабрикат

с неясни ползи, но също и с неясни странични действия.
Е, как да не си помисли човек, че в ход е план за рязко намаляване на човешкото население по тази планета – под този “нож” се предвижда да минат над 7 милиарда човека!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Странното или по точно страшното е, че всички тези, които ни обещават ваксина срещу коронавируса като небесна панацея нито веднъж не отварят уста да кажат – какво я очаква онази част от човечеството, която ще откаже задължителната ваксина? – Може би изолация в концлагери или резервати? Какво ще стане с болните, за които тази ваксина може и да е противопоказана?

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Никой не говори за права – вече много правителства по света под предлог, че ни защитават, с лека ръка отнемат човешки права, отвоювани след хилядолетна борба и саможертви на безброй свободолюбиви хора.

За el_em

Прочети още

Професор Аврамов със сензационно твърдение: НИКОЙ не е починал от зараза с коронавирус

Ние и светът сме във нов вид война – микроблиологична и информационна, казва още Проф. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *