Викайте си колкото си искате – само през трупа ми! ЕС вече е поръчал 400 милиона ваксини срещу коронавирус

И Брюксел, и комисарката Мария Габриел, и премиерът Бойко Борисов ни обясняват, че поставянето на тази ваксина ще е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Вие може колкото ви душа иска да коментирате в мрежата, че само през трупа ви ще ви поставят ваксина срещу коронавирус, че не може да е задължителна, че Конституцията ви закриля по отношение на свободния избор.

Но не само нашите управници – доказано мразещи народа, се стягат да надупчат населението с направена набързо ваксина. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, казват от ЕС, задължително казва и премиерът Борисов, и еврокомисарката Мария Габриел.

Първи пробив с готова ваксина

направи AstraZeneca – Великобритания, като в същото време много лаборатории по света се надпреварваха да направят същото с надеждата за огромни печалби. Англичаните вече дори имат подписани сделки за доставка на ваксина срещу КОВИД-19, като страните, с които компанията е подписала, ще получат ваксината още в края на тази година.

Нашият Европейски съюз е поръчал 400 милиона дози. Остават едни 47 милиона човека в ЕС непокрити, но сигурно и за тях ще се погрижат. “AstraZeneca ” е подписала договор с Италия, Германия, Франция и Нидерландия за осигуряване на ваксина срещу новия коронавирус, съобщи Ройтерс. Компанията е получила

поръчки за два милиарда дози.

Само сделката за САЩ възлиза на 1,2 милиарда долара. Любопитното е, че също така и две фирми, подкрепяни от Бил Гейтс, ще получат от новата ваксина.

Много специалисти изразиха съмнение, че тази ваксина

няма да е достатъчно проверена

за вредни въздействия, опирайки се на опита, че при предишни нови ваксини тази проверка е продължавала с години.

ЕС успокоява успокоява с изключително строгия регламент при производството и прилагането на ваксини. Агенция EMA при Европейския съюз прилага много строги правила за одобряването им преди да излязат на пазара.

Дали това ще е достъчно да опази живота

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

и здравето ни – никой още не може да каже, преди масовото ваксиниране на човечеството да бъде направено. И нищо чудно да се окаже както при досегашните противогрипни ваксини – поставиш си я, но дойде ли есента предварително ти обявяват друг щам и трябва пак да се ваксинираш. И така – до края на живота ти. Каква е тази ваксина, която ти дава – ако въобще ти дава някакъв имунитет, само за няколко месеца?

И ключовият въпрос – някой направи ли някъде по света проучване – колко от ваксиниралите се през есента на 2019 г. с противогрипни ваксини са хванали или пък не са се заразили с коронавирус?

Въпроси без отговор, иначе милиардите за покупка на ваксина вече са заделени.

Премиерът Бойко Борисов вероятно сега се изяжда сега от яд, че не е бил първият, сключил такава сделка. Най-напред разчиташе на президента Тръмп, който лично му обещал да сме първи. Но той пък взе, че плати на англичаните за тази ваксина. И второ – много му се насъбра на нашия Буда напоследък и вероятно затова е проспал възможността да бъде първенец и в тази насока и да се удари публично по гърдите: Болгар, болгар!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вижте какво сме писали преди по темата


Професор Кантарджиев изненадан от бурния протест срещу още НЕСЪЗДАДЕНАТА ваксина за коронавирус

Странно е обаче защо не е също толкова изненадан от твърденията на управниците, че тя ще е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

Професор д-р Тодор Кантарджиев* възкликна наивно, а не като професионалист, че е смаян как в България се надига мощно протестно движение срещу готвената ваксина за коронавирус, която още дори не е създадена. Тоест как може

да се протестира срещу нещо несъществуващо?

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

А не е ли още по-смайващо, направо втрещяващо, че ваксината, която още не е създадена, ще е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!! И това не съобщение от агенция ЕЖК (Една жена каза), а от еврокомисарката Мария Габриел, от премиера Бойко Борисов. Казва го и ръководителката на института по вирусология при БАН доцент Пенка Петрова.

При това самите специалисти по създаването на ваксини като например доцент Андрей Чорбанов от БАН твърдят, че за създаването на коя да е ваксина се

изискват години на изпитания.

Значи, г-н професоре, не се изумявате от думата ЗАДЪЛЖИТЕЛНА за една съмнителна ваксина, която щяла да бъде готова до месеци?!! Но се чудите на акъла на антиваксърите?

Евелина Лютова

Жаждата за печалби, манипулациите напоследък сринаха доверието към официалните институции и правителството. Вие Хипократова клетва полагали ли сте?

На кого служите – на живота, на Мамона

или на властимащите? По коя Конституция една несъздадена и неизпробвана по правилата ваксина е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА? От Европа, от Америка, от Русия се говори, че ще е готова до месеци. С полиция ли ще ни задължавате да се ваксинираме?

Не подценявайте хората, не ги манипурайте, че вече до гуша им дойде да ги пържат на шиш за щяло и нещяло.

*Професор д-р Тодор Кантарджиев е шеф на Националния център по заразни и паразитни болести

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Над седем милиарда мишлета отиваме под “ножа” на задължителното ваксиниране

Доцент Пенка Петрова: Пет ваксини срещу коронавирус вече са на етап клинични изпитания

Учен от нейния институт твърди: Създаването на доказано ефективна ваксина отнема години

Абсолютно задължителна за всички ще бъде неродената още ваксина срещу КОВИД-19. Това предвиждат учените по думите на доцент Пенка Петрова, която е шеф на института по микробиология към Българската академия на науките. Според нея до няколко месеца ваксината срещу коронавирус вече ще е факт.

Специализираните лаборатории по света сега бясно се трудят в тази посока, факт е, че вече са създадени повече от 120 прототипа на ваксина срещу коронавирус. Пет от тях са на етап клинични изпитания, ще рече – върху хора, обясни по БНТ доцент Петрова.

Онези, които приемат на юнашко доверие това, което им се казва от учените, никога не бива да забравят, че човечеството живее в

епохата на див капитализъм.

Което ще рече, че тази бясна надпревара в света за създаване на ваксина няма като първа цел опазване здравето и живота на човечеството, а спечелването на планини от пари. Още не е измислена ваксината, а се говори навсякъде, че ще е задължителна. Иначе казано всяко едно правителство ще трябва задължително да отдели от бюджета милиони, а в някои страни – според броя на населението и милиарди, за да я закупи.

В момента по думите на доцент Петрова по планетата ни

циркулират три щама на КОВИД-19.

И се работи ваксината да действа и срещу трите. Най-тревожното е, че има достатъчно учени, които са подозрителни по отношение на тази бързина за създаването на ваксина срещу коронавирус. Един от тях, по ирония работи в института на доцент Петрова, казва неща, които те карат да се замислиш.

      Доцент Андрей Чорбанов

Доцент Андрей Чорбанов, също като началника си доцент Петрова каза по БНТ, но в друго предаване, че е нереално да се очаква напълно завършена ваксина срещу коронавирус за една година. В ръководения от него департамент в БАН също се работи и вече е създадена молекула, която може в бъдеще да стане ваксина. Но той казва, че окончателното й завършване отнема години – има си задължителни процедури за изпитания на лабораторно ниво, след това върху животни, след това върху хора и чак тогава може да се каже категорично създадена ли е ефективна ваксина или не.

Осъзнавате ли какво ни чака?

Към края на годината, най-късно през следващата световни медии, позовавайки се на учени, твърдят, че се очаква богато финансираните лаборатории да предложат на света ваксина. Ако доцент Чорбанов е прав за сроковете, това означава, че насилствено

ще ни надупчат с някакъв полуфабрикат

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

с неясни ползи, но също и с неясни странични действия.
Е, как да не си помисли човек, че в ход е план за рязко намаляване на човешкото население по тази планета – под този “нож” се предвижда да минат над 7 милиарда човека!

Странното или по точно страшното е, че всички тези, които ни обещават ваксина срещу коронавируса като небесна панацея нито веднъж не отварят уста да кажат – какво я очаква онази част от човечеството, която ще откаже задължителната ваксина? – Може би изолация в концлагери или резервати? Какво ще стане с болните, за които тази ваксина може и да е противопоказана?

Никой не говори за права – вече много правителства по света под предлог, че ни защитават, с лека ръка отнемат човешки права, отвоювани след хилядолетна борба и саможертви на безброй свободолюбиви хора.

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

За el_em

Прочети още

Слави Трифонов: На страната на протестите съм! Но веднага беше разкостен от критики

Вместо “проста, кърджалийска пу-ка”, начело на парламента може да имаме “прост, учиндолски уй” Не ти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *