С риза за 2060 лв Ангелина Ангелкова показа не лукс, а коравосърдечие

Министърът на туризма Ангелина Ангелкова не демонстрира лукс и възможности, а незачитане на болката на народа, който страда от кризата.

Днес хиляди хора са без работа, с намалени доходи и търпят негативите на наложената социална изолация. Докато подопечният й туризъм се чуди как ще преживее тази година, Ангелкова не напуска комфортната среда на собствения си свят.

Това показаха реакциите в социалните мрежи, след като модният сайт Viewsofia изтипоса Ангелкова със скъпа блуза на Долче и Габана.

$1 145 или точно 2061 лв

Ангелина Ангелкова риза туризъм
Така изглеждат 3+ МРЗ

е цената на ризата, с която Ангелкова провокира изблик на народната любов. Viewsofia отбеляза, че ризата е класна – от естествена коприна и с приятен розов принт. Тя не е много нова – колекцията е от 2019 г. и към момента има бройки на разпродажба.

Това, което раздразни хората е,

огромната пропаст в стандарта на живот

Като пълно кощунство се възприе министърът на туризма да се разхожда с 2-3 заплати на гърба си, докато стотици хиляди останаха без работа, а секторът, за който отговаря, е в тупик.

Пир по време на чума или днешната Мария Антоанета, която не прави разлика между хляб и пасти? Може би просто

липса на деликатност

Иначе Ангелкова не разчита единствено на заплатата си от 5 592 лева (по данни на Mediapool). Тя е от заможно семейство. Баща й е в строителния бизнес, съпругът й – в недвижимите имоти, отбелязва 24 часа. По време на Апартаментгейт тя доказа безупречно произхода на всички средства за придобитите скъпи имоти.

Фигурин лесно отслабване диета отслабване 10 килограма

На този фон не е странно Ангелкова да има качествен гардероб. Миналото лято е снимана с рокля за 2446 лв и обувки за 1418 лв, разравя архивите Narod.bg. По-рано Bnews.bg пише за рокля с цена от 10 000 лв – с десен на канабис. Предположението е, че тоалетът е уникат и дело на екстравагантен дизайнер.

Преди време в. „Галерия“ излезе със сметката, че Ангелкова има в гардероба си тоалети за около 600 хил. евро – над 250 рокли за всички сезони, над 30 костюма, 40 палта, 50 чанти. На обувките й би завидяла дори Кари Брадшоу.

По качество и богатство на колекцията министърката надминава прочутата с чантите си Лиляна Павлова и бившият социален министър Емилия Масларова, която също дразнеше с луксозната си визия.

Ето и една от последните изяви на Ангелкова за кризата в туризма:

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

 

 

За Радост Ангелова

Прочети още

Да не повярваш: Ако сега избираме президент Бойко Борисов щял бие Румен Радев!

В това се опитва да ни убеди социологическата агенция “Барометър България” Агенцията пита анкетираните ако …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *