С риза за 2060 лв Ангелина Ангелкова показа не лукс, а коравосърдечие

Министърът на туризма Ангелина Ангелкова не демонстрира лукс и възможности, а незачитане на болката на народа, който страда от кризата.

Днес хиляди хора са без работа, с намалени доходи и търпят негативите на наложената социална изолация. Докато подопечният й туризъм се чуди как ще преживее тази година, Ангелкова не напуска комфортната среда на собствения си свят.

Това показаха реакциите в социалните мрежи, след като модният сайт Viewsofia изтипоса Ангелкова със скъпа блуза на Долче и Габана.

$1 145 или точно 2061 лв

Ангелина Ангелкова риза туризъм
Така изглеждат 3+ МРЗ

е цената на ризата, с която Ангелкова провокира изблик на народната любов. Viewsofia отбеляза, че ризата е класна – от естествена коприна и с приятен розов принт. Тя не е много нова – колекцията е от 2019 г. и към момента има бройки на разпродажба.

Това, което раздразни хората е,

огромната пропаст в стандарта на живот

Като пълно кощунство се възприе министърът на туризма да се разхожда с 2-3 заплати на гърба си, докато стотици хиляди останаха без работа, а секторът, за който отговаря, е в тупик.

Пир по време на чума или днешната Мария Антоанета, която не прави разлика между хляб и пасти? Може би просто

липса на деликатност

Иначе Ангелкова не разчита единствено на заплатата си от 5 592 лева (по данни на Mediapool). Тя е от заможно семейство. Баща й е в строителния бизнес, съпругът й – в недвижимите имоти, отбелязва 24 часа. По време на Апартаментгейт тя доказа безупречно произхода на всички средства за придобитите скъпи имоти.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

На този фон не е странно Ангелкова да има качествен гардероб. Миналото лято е снимана с рокля за 2446 лв и обувки за 1418 лв, разравя архивите Narod.bg. По-рано Bnews.bg пише за рокля с цена от 10 000 лв – с десен на канабис. Предположението е, че тоалетът е уникат и дело на екстравагантен дизайнер.

Преди време в. „Галерия“ излезе със сметката, че Ангелкова има в гардероба си тоалети за около 600 хил. евро – над 250 рокли за всички сезони, над 30 костюма, 40 палта, 50 чанти. На обувките й би завидяла дори Кари Брадшоу.

По качество и богатство на колекцията министърката надминава прочутата с чантите си Лиляна Павлова и бившият социален министър Емилия Масларова, която също дразнеше с луксозната си визия.

Ето и една от последните изяви на Ангелкова за кризата в туризма:

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

 

 

За Радост Ангелова

Прочети още

milen_600x400

Голям удар за убиеца на Милен Цветков! Домашният му арест се оказа кошмар

Убиецът на Милен Цветков вече си пати от това, което стори! Година и 4 месеца …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *