Докато спазваме карантината в България скоростно зад гърба ни се изгражда опасната 5G мрежа

Случва се нещо подобно на неродената още ваксина срещу коронавирус – няма не искам, няма недей! ЗАДЪЛЖИТЕЛНА Е!

Силно притеснени граждани съобщават, че у нас докато сме малко или много изолирани заради коронавируса, без знанието и съгласието на хората, с бързи темпове се изгражда 5G мрежа. Появиха се разни специалисти, които публично уверяват как страхове на хората са безпочвени, как и досега заради мрежите от предишните поколения си е имало и излъчване, и облъчване. Но не е доказано, че вредят. Само че не го доказват на място, не известяват хората за монтирането на антените. И в момента дебнешком изграждат мрежата зад гърба ни.

В интернет се разпространяват като вирус твърдения, че 5G

Буквално изпържва мозъците,

че радиацията им е по-силна и по-вредна от тази, изпусната от атомната централа “Фукушима” след страшното земетресение в Япония през март 2011 г. Но най-вече тази мрежа позволява дистанционно да се контролира всеки човек. В Китай по този начин вече контролират непокорните уйгури в северната част на страната, като не им позволяват да мислят и да правят каквото и да е било самостоятелно, да се придвижват из страната по собствена воля. Кулите на 5G са окупирали окончателно ума йм.

Любопитен факт извън темата е, че според някои български неконвенционални историци изследователи уйгурите са потомци на най-древните българи.

Твърди се още, че тази технология предизвиква рак, безплодие, обезкосмяване, изчезване на либидото и още много други опасности за човешкото здраве и живот. А напоследък дори появата на коронавируса се свързва все повече с ускореното изграждане на 5G мрежи по целия свят в теориите за конспирация.

Истината все още е пълна мъгла

за обикновените хора. Официалните обяснения са винаги стереотипни и поради това неубедителни. А именно, че това е мрежа от ново, пето поколение, която рязко повишава качеството на телекомуникациите спрямо тези, които ползваме масово днес. И разбира се – напълно безвредна.

Според по-технократска група анализатори и коментатори по темата обаче тази съпротива срещу 5G мрежите е плод на добре дирижирана пропаганда. Тя е свързана с невидима от неспециалистите, но яростна война между САЩ и Китай на полето на най-новите технологии. Причината – Китай отдавна изгражда такава мрежа, докато САЩ изостава. Нещо повече Китай доскоро безпрепятствено и все по-масово я продаваше по света, в това число и в ЕС. Американците обаче бързат да си създадат своя. Това е причината за мощната атака срещу оборудването на китайската компания Huawei. Президентът Тръмп успя да убеди много държави да се откажат от китайското оборудване, тай като е вредно. А самата компания преди три години беше глобена с 1,2 милиарда долара, които тя заплати без да обжалва. Един вид – съгласна е с обвиненията.

Че големите си играят на мръсни войни – и търговски и всякакви, го знае всяко хлапе.

Възможно е всичката тази истерия – основателна или не, да е просто страничен ефект от икономическа война.

Тези войни са също толкова безмилостни, колкото и оръжия. И както казват печените детективи – има ли конфликт – проследи пътя на парите.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Но как да не стават хората подозрителни по света, българите не са някакво уникално изключение в тази насока, като никой нито ги пита, нито обяснява, нито организира обществено обсъждане по тази деликатна тема. Възмущението и протестите по света набират мощ след като заради 5G антените започнаха да се изсичат улични дървета, да умират птици. Свидетели сме на нещо като ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ваксини срещу коронавирус – няма не искам, няма недей!

Фактът, че хората забелязват, как на все повече места

В България щръкват новите антени

на 5G мрежата – във Варна, в това число и на покрива на хотел, на аутобани като “Хемус”, кара и без това изнервените и подозрителните от карантината хора да изгубят и последните си капчици на доверие към властите.

А властите – те отдавна се държат към народа като с тулупи, които периодично трябва да бъдат наритвани.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Протестен апел срещу налагането със сила на 5G мрежите събира подписи от цял свят

Организаторите окачествяват тази мрежа от пето поколение като КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

Над 300 хиляди лекари, учени, еколози, граждани са се включили досега. Ако сте на същото мнение вижте по-долу как да се подпишете и вие

Представители на 204 държави са се включили в апел за СПИРАНЕ на 5G мрежите както на Земята, така и в Космоса. Апелът е адресиран към Световната здравна организация, ООН, Европейския съюз, Съвета на Европа и правителствата на всички държави. Към 10 май той е събрал 300 хиляди подписа.

Подписката продължава.

5G ще повиши чувствително радиочестотното облъчване на фона на същесвуващите вече по света 2G, 3G и 4G мрежи за телекомуникационни връзки, коментират организаторите на апела.

“Тази радиация е вредна и за хората,

и за екологията. Налагането въпреки многобройните протести на 5G мрежата е експеримент върху хората и природата, който според международното право може да се окачестви като

КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Организиралите апела твърдят, че ако въпреки съпротивата телекомпаниите наложат 5G мрежата, всяко живо същество на Земята – от хората, до насекомите, растенията или животните ще бъдат облъчвани денонощно.

Вече има държави, като Швейцария и Словения, които забавят въвеждането на мрежата от пето поколение заради многобройните протести срещу нея, а също и защото искат да видят обективни изследвания на влиянието й върху живите организми.

Апелът е подписан от лекари, учени, екологични организации и обикновени граждани. За разлика от правителствата, които чакат нови доказателства за вредата или ползата от мрежата от пето поколение, учените подписали апела твърдят, че тя е доказано вредна и че няма нищо общо с досегашните мрежи.

Ако и вие сте на това мнение може да се подпишете тук:

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
Read as PDF in: Български

Веднага след рекламите има специални линкове за гласуване – отделно за физически лица, отделно за организации

За подписване:
– като човек
https://www.5gspaceappeal.org/sign-individual
или
– като организация
https://www.5gspaceappeal.org/sign-organization

За el_em

Прочети още

Стотици хиляди поискаха с петиция до президента Доналд Тръмп: „Арестувайте Бил Гейтс!”

Гейтс е наредил на СЗО да обяви пандемия от коронавирус, бърза да създаде ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксина …

Едно мнение

  1. бай Иван

    Тролове долни и мръсни!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *