Скандалната 5G мрежа тихомълком бързо превзема България, ще се изненадате колко са напреднали нещата

Човечеството бавно го превръщат в безмозъчни биоединици – достатъчно е само да работят и да плащат данъци

Противоречиви и неясни са изводите вредни или безвредни са тези интернет мрежи от пето поколение

Ще подаде Бойко Борисов и шайката му оставка, няма да подаде. Ще има втора вълна на епидемията от коронавирус, няма да има. Лъжат ли ни за броя на болните, не ни ли лъжат. И ето какво се получава като резултат от тази класика на мръсните пропагандни номера – отклоняване на вниманието от още по-важни неща.

Наплашиш народа и той забравя

за 16 милиарда лева несъбрани и отписани от НАП данъци. А не става дума за 1,6 лева. Забравяш как ни откраднаха личните данни и откъде могат да те ударят заради това. Забравяш за мръсната мафиотската игра, закриляна от прокуратурата “Осемте джудежета”, забравяш за артаментгейт, за Барселонагейт, за чекмеджета с кюлчета и милиони евро до свещената тиква на премиера, за това, че руската “Лукойл” не плаща никакви данъци вече десетилетия наред.

Още при извънредното положение през март тихомълком мина решение на правителството за изграждане на 5G мрежа нас. Вцепенени малцина обърнаха внимание на тази важна за живота и здравето ни новина. Няма да повярвяте колко са напреднали нещата в тази посока. Мобилният оператор VIVACOM вече е изградил 5G мрежи в 27 областни български града. А 1 вдигна такива съоръжения още през миналата година.

Инвеститорите в това пето поколение мобилни комуникации непрестанно ни убеждават какви големи ползи ще има от тази мрежа за бизнеса заради ускоряването на данните. Някои дори изчисляват в милиарди икономическите ползи от въвеждането на мрежата. Рядко се споменава, че поради естеството на тази технология

антените й ще бъдат позиционирани много по-нагъсто,

отколкото е при сега съществуващите мрежи. Случайно ли в света се надига вълна от протести срещу 5G? Опасенията са, че тези микровълни ще бъдат пагубни здравето. Някои дори говорят, че ще бъдат използвани за въздействие и манипулиране върху мозъка, нещо като психотронно оръжие. Други направо твърдят: “Ще ни изпържат мозъците”. Както и за коронавируса научната общност и тук е разделена на

два непримирими лагера за и против.

Съобщава се за направени проучвания дали има опасно въздействие. Заключенията звучат доста обтекаемо: “Не е доказана вреда, не е доказана и безвредност”. При това в повечето подобни проучвания, свързани със скандали и подозрения от обществеността, те се поръчват и заплащат най-често от инвеститорите в тези мрежи, за да успокоят протестите. Тоест, музиката свири за който си плаща.

Случайно ли е, че в Азия, във Великобритания новите 5G антени нерядко се подпалват?

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Само преди няколко дни имахме височайша визита – в България пристигна Кийт Крак, помощник-държавен секретар на САЩ. Подписан бе меморандум за разбирателство за…5G.
Виждате ли какво става по света, какво става и у нас? Чрез 5G, чрез коронавируса и свързаното с него все по-голямо

отнемане на човешки права,

хората на тази планета, българите двойно повече заради тъпите й управници, се превръщат в биологични единици без значение. В биороботи, от които трябва само да бачкат, да плащат данъци и да не мислят за нищо друго, освен за хляб и зрелища докогато им бъде позволено да живеят…

Непременно прочетете и предишния текст по темата. Ще ви настръхне косата от “безвредността” на 5G


Спрете да наричате протестиращите срещу 5G мрежите дебили! Чуйте учените и замлъкнете завинаги!

Най-страшното въздействие на милиметровите вълни – те се поглъщат на няколко милиметра от повърхностните слоеве на роговицата на окото и от кожата. Краткото излагане на 5G радиация вреди на периферната нервна система, на имунитета и на кръвоносната система. А дългосрочното облъчване – до меланом на кожата и очите (това е най-редкият и най-опасен рак), а също и до стерилитет на тестисите.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Доктор от един от най-престижните университети в САЩ и света – Бъркли, доказва, че дългото ползване на мобилни телефони може да доведе до рак на мозъка. И не спира до тук

Проучвания на влиянието на безжичната радиация върху човешкото здраве д-р Джоуел Московиц провежда още от 2009 г. Тогава заедно със свои колеги публикува изследване, с което доказват, че рискът от развитие на тумори на мозъка е много по-голям при хора, които от дълго време използват мобилни телефони. Не случайно преди две години получава наградата за принос към свободата на информацията “Джейм Мадисън”.

Разбираемо телекомуникационните компании

веднага обвиниха учените, че внушават страх

от мобилните комуникации от пето поколение, станали популярни като 5G. Но д-р Московиц отговоря, че техните проучвания са финансирани публично и „наша етична отговорност е да съобщим какви са рисковете за здравето на човека след направените проучвания”. Те са повече от 500 на брой. На база на тях над 240 изследователи са подписали международен апел, който призовава за по-ниски нива на допустимост на радиочестотна радиация.

В апела се обяснява, че дори по-ниски нива на облъчване, които препоръчват отделните страни, водят до повишен риск от рак, до оксидативен стрес на клетките до

ГЕНЕТИЧНИ УВРЕЖДАНИЯ,

до повишаване нивото на опасните за здравето свободни радикали, до промени в репродуктивната система, неврологични разстройства, намаляване на паметта и способността за усвояване на знания и като цяло – негативно въздействие на цялостното състояние на човешкия организъм. Но това не е всичко. Вредната радиация от мобилните комуникации засяга сериозно и растенията, и животните и доказателствата за това стават все повече.

Учените, участвали в това изследване, са написали повече от 200 научни труда и писма по проблема в специализирани научни издания.

Преди две години изследване, финансирано с 30 милиона долара, извършено от американската Национална токсикологична програма откри “безспорни доказателства, че излагането на радиочестотно лъчение в продължение на две години от мобилни телефони увеличава рака при мъжките плъхове, а също така уврежда ДНК и на мъжките, и на женските плъхове и мишки. А учени от италианския институт Ramazzini възпроизвеждат основните резултати от това изследване върху плъхове, при това като са използвали много по-слаба честота на излъчване от мобилни телефони.

Евелина Лютова

С какво е различна новата 5G технологии от сегашните 2G до 4G? Новото петото поколение на безжични комуникации като допълнение към микровълните използва и милиметрови вълни. Това означава, че 5G мрежата ще изисква

поставяне на антени на всеки сто-двеста метра

, което ще подложи на радиация много повече хора. Отделно от това се използват и активни антени, които могат да образуват лъчи, наречени “beamforming” и още нововъведения, които повишават още повече рисковете за човешкото здраве.

И сега внимавайте много! Най-страшното въздействие на милиметровите вълни – те се поглъщат на няколко милиметра от повърхностните слоеве на роговицата на окото и от кожата. Краткото излагане на 5G радиация вреди на периферната нервна система, на имунитета и на кръвоносната система. А дългосрочното облъчване – до меланом на кожата и очите, а също и до стерилитет на тестисите.

Дотук тези аргументи достатъчни ли са? Разбира се подробностите, които са  също толкова важни при всяко научно изследване, са много повече. Може да ги видите ТУК.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Докато спазваме карантината в България скоростно зад гърба ни се изгражда опасната 5G мрежа

Случва се нещо подобно на неродената още ваксина срещу коронавирус – няма не искам, няма недей! ЗАДЪЛЖИТЕЛНА Е!

Силно притеснени граждани съобщават, че у нас докато сме малко или много изолирани заради коронавируса, без знанието и съгласието на хората, с бързи темпове се изгражда 5G мрежа. Появиха се разни специалисти, които публично уверяват как страхове на хората са безпочвени, как и досега заради мрежите от предишните поколения си е имало и излъчване, и облъчване. Но не е доказано, че вредят. Само че не го доказват на място, не известяват хората за монтирането на антените. И в момента дебнешком изграждат мрежата зад гърба ни.

В интернет се разпространяват като вирус твърдения, че 5G

Буквално изпържва мозъците,

че радиацията им е по-силна и по-вредна от тази, изпусната от атомната централа “Фукушима” след страшното земетресение в Япония през март 2011 г. Но най-вече тази мрежа позволява дистанционно да се контролира всеки човек. В Китай по този начин вече контролират непокорните уйгури в северната част на страната, като не им позволяват да мислят и да правят каквото и да е било самостоятелно, да се придвижват из страната по собствена воля. Кулите на 5G са окупирали окончателно ума йм.

Любопитен факт извън темата е, че според някои български неконвенционални историци изследователи уйгурите са потомци на най-древните българи.

Твърди се още, че тази технология предизвиква рак, безплодие, обезкосмяване, изчезване на либидото и още много други опасности за човешкото здраве и живот. А напоследък дори появата на коронавируса се свързва все повече с ускореното изграждане на 5G мрежи по целия свят в теориите за конспирация.

Истината все още е пълна мъгла

за обикновените хора. Официалните обяснения са винаги стереотипни и поради това неубедителни. А именно, че това е мрежа от ново, пето поколение, която рязко повишава качеството на телекомуникациите спрямо тези, които ползваме масово днес. И разбира се – напълно безвредна.

Според по-технократска група анализатори и коментатори по темата обаче тази съпротива срещу 5G мрежите е плод на добре дирижирана пропаганда. Тя е свързана с невидима от неспециалистите, но яростна война между САЩ и Китай на полето на най-новите технологии. Причината – Китай отдавна изгражда такава мрежа, докато САЩ изостава. Нещо повече Китай доскоро безпрепятствено и все по-масово я продаваше по света, в това число и в ЕС. Американците обаче бързат да си създадат своя. Това е причината за мощната атака срещу оборудването на китайската компания Huawei. Президентът Тръмп успя да убеди много държави да се откажат от китайското оборудване, тай като е вредно. А самата компания преди три години беше глобена с 1,2 милиарда долара, които тя заплати без да обжалва. Един вид – съгласна е с обвиненията.

Че големите си играят на мръсни войни – и търговски и всякакви, го знае всяко хлапе.

Възможно е всичката тази истерия – основателна или не, да е просто страничен ефект от икономическа война.

Тези войни са също толкова безмилостни, колкото и оръжия. И както казват печените детективи – има ли конфликт – проследи пътя на парите.

Но как да не стават хората подозрителни по света, българите не са някакво уникално изключение в тази насока, като никой нито ги пита, нито обяснява, нито организира обществено обсъждане по тази деликатна тема. Възмущението и протестите по света набират мощ след като заради 5G антените започнаха да се изсичат улични дървета, да умират птици. Свидетели сме на нещо като ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ваксини срещу коронавирус – няма не искам, няма недей!

Фактът, че хората забелязват, как на все повече места

В България щръкват новите антени

на 5G мрежата – във Варна, в това число и на покрива на хотел, на аутобани като “Хемус”, кара и без това изнервените и подозрителните от карантината хора да изгубят и последните си капчици на доверие към властите.

А властите – те отдавна се държат към народа като с тулупи, които периодично трябва да бъдат наритвани.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Протестен апел срещу налагането със сила на 5G мрежите събира подписи от цял свят

Организаторите окачествяват тази мрежа от пето поколение като КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

Над 300 хиляди лекари, учени, еколози, граждани са се включили досега. Ако сте на същото мнение вижте по-долу как да се подпишете и вие

Представители на 204 държави са се включили в апел за СПИРАНЕ на 5G мрежите както на Земята, така и в Космоса. Апелът е адресиран към Световната здравна организация, ООН, Европейския съюз, Съвета на Европа и правителствата на всички държави. Към 10 май той е събрал 300 хиляди подписа.

Подписката продължава.

5G ще повиши чувствително радиочестотното облъчване на фона на същесвуващите вече по света 2G, 3G и 4G мрежи за телекомуникационни връзки, коментират организаторите на апела.

“Тази радиация е вредна и за хората,

и за екологията. Налагането въпреки многобройните протести на 5G мрежата е експеримент върху хората и природата, който според международното право може да се окачестви като

КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Организиралите апела твърдят, че ако въпреки съпротивата телекомпаниите наложат 5G мрежата, всяко живо същество на Земята – от хората, до насекомите, растенията или животните ще бъдат облъчвани денонощно.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Вече има държави, като Швейцария и Словения, които забавят въвеждането на мрежата от пето поколение заради многобройните протести срещу нея, а също и защото искат да видят обективни изследвания на влиянието й върху живите организми.

Апелът е подписан от лекари, учени, екологични организации и обикновени граждани. За разлика от правителствата, които чакат нови доказателства за вредата или ползата от мрежата от пето поколение, учените подписали апела твърдят, че тя е доказано вредна и че няма нищо общо с досегашните мрежи.

Ако и вие сте на това мнение може да се подпишете тук:

https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
Read as PDF in: Български

Веднага след рекламите има специални линкове за гласуване – отделно за физически лица, отделно за организации

За подписване:
– като човек
https://www.5gspaceappeal.org/sign-individual
или
– като организация
https://www.5gspaceappeal.org/sign-organization

За Елена Иванова

Прочети още

pancho_400x300

Д-р Панайотов от първа линия: Затвор за всички, които твърдят, че COVID убива!!

Лекар от първа линия направи на пух и прах всички твърдения за коронаворуса! Панчо Панайотов …

3 Мнения

  1. бай Иван

    Тролове долни и мръсни!!!

  2. А може ли “кретени” да ви наричаме?

  3. Мобилните устройства трябва да бъдат забранени със закон! Заради тях стават много и все тежки катастрофи, защото всички си гледат само в телефоните! Дори и когато шофират!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *