Застреляха американски китаец, който бил на ръба на научен пробив за природата на коронсавируса

На километър от местопрестъплението е открит втори прострелян мъж

Учен, който бил на ръба да открие  “много важни” данни за природата на коронавируса, е застрелян в събота. За това съобщиха официални лица от изследователският институт, където той последно е работил.

Бинг Лиу – на 37 години, е извършвал проучванията си в Медицинското училище при Университета в Питсбърг.

Намерен е мъртъв в събота

в жилище в Рос Тауншип, съобщават от Миеицинския университет на окръг Алегиен.

В главата и шията му има две рани от огнестрелно оръжие,

се казва в съобщението.

Историята става още по-заплетена след като около час след откриването на трупа на Лиу мъртъв е открит и 46-годишният Хао Гу в кола на около километър от мястото , където е убит Лиу.

Пред NBC News полицейският детектив Брайън Колхеп обяснява, че двамата мъже са се познавали. Според разследващите Гу е убил Лиу, а в колата е починал от самонараняване с огнестрелно оръжие.

Все още не са ясни мотивите за това престъпление.

Лиу е доктор по изчислителна наука от Националния университет на Сингапур, бил е докторант в Карнеги Мел и последно се занимавал с научна дейност в Питсбъргския Медицински университет. Колегите от последната му месторабота го окачествяват като плодотворен учен.

“Бинг беше пред много важни открития по отношение на механизмите на клетките, които са причина за инфекцията от коронавирус, съобщават от университета. Ще положим усилия да довършим започнатото от него и така да отдадем почит на научните му постижения”, се казва в изявлението на колегите му.


Ужас! Заразени с коронавирус са двайсет хирурзи от болница “Пирогов”!

“Демир

Починалите досега от заразата лекари дълго са работили без защитни средства, хирурзите също – не им се полагали

Докато подготвяхме този текст за публикуване излезе още официална информация, според която заразените в “Пирогов” са още повече – общо 48 медицински лица.

Пробитата по принцип по вина на политиците здравна система у нас е на път направо да се взриви. И това не е метафора. Над сто са заразените с коронавирус лекари, медицински сестри и санитари. Да сте чули нещо такова от щаба на Мутафчийски или от премиера Бойко Борисов? Не, нали? Защото те са “велики” и са за пример и поука на цяла Европа и света.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Най-много заразени лекари на едно място – 20, при това хирурзи, които не работят в отделенията за заразени, са в болница “Пирогов”.

И както показва разследването

на сайта “Бивол” причината за това е, че заразени и други болни са се смесвали, влизали са от едно и също място. А на хирурзите не са се полагали никакви защитни средства.

Пламна и болницата във Видин пак поради същата причина – липса на елементарни предпазни средства. Движението БОЕЦ на Георги Георгиев алармира за това, но вместо който трябва да си мръдне пръста, за пореден път

Службите го погнаха с поредно обвинение.

Лъсва и причината за трагедията със сливенската лекарка Илияна Иванова, починала от коронавирус, която почти цяла България оплака. Д-р Никола Павлов, практикуващ в Сливен, казва, че там лекарите дълго са работили без никакви предпазни средства и заразените само за ден са 34, към които трябва да се добавят сто предишни регистрирани. И обвини директно в лъжа главния санитарен инспектор на държавата д-р Кунчев, който на брифинг заяви пред цяла България, че навсякъде медицинският персонал е осигурен с защита от най-висок клас.

Ами екипите от спешната помощ – те бяха едни от последните, снабдени със защитни Там също панда жертва – д-р Нели Пандова-Илиева. Дано да остане единствена.

На всичкото отгоре медик споделя пред “Бивол”, че не им дават възможност да се тестват. Трябва едва ли не да се хвърлят в битка за това. На всичкото отгоре, ако са успели да се изследват,

Резултатите не им се дават, крият се.

Работещи в “Пирогов” не знаят какви са им резултатите. Подобно е положението и в столичната болница “Св. Ана”.

Евелина Лютова

Ей, така по фатмашки генералите с команди – мирно,свободно, мирно, свободно, но с изключително лоши и недалновидни и непоследователни решения, с опашати лъжи, правителството и НОЩ на Мутафчийски правят курбан от хора, които са хвърлени с голи гърди пред агресивен вирус.

А който надигне глас службите го преследват с цел да му запушат устата. Защото най-важното за тях е да си изградят ореол на светци, а не какво реално се случва, не какво преживяват медиците и още колко жертви в бели престилки могат да паднат – да пази Бог!


Бойко Борисов и комисарката Мария Габриел: Ваксината срещу коронавирус ще е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!Мария Габриел

Със сигурност ще и има хора, които ще откажат ваксиниране. Какво ги чака? Концлагер?

Много български граждани още не искат да повярват, че се бърза със създаването на ваксина срещу коронавирус и най-вече, че тя ще бъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Нещо повече – направо настръхват при тази мисъл. Защото никоя досегашна ваксина срещу кой да е грип не е доказала, че е ефективна против обикновените сезонни вируси, които ни нападат всяка зима. Ако беше иначе, би трябвало за по-дълъг период да се изгражда имунитет, а не само за няколко месеца. И после – пак ново ваксиниране.

Носителят на Нобелова награда за медицина професор Люк Монтание казва, че

Във всички притовогрипни ваксини има алуминий,

който се използва за въздействие срещу вирусите. А той е виновник за такива ужасни дегенеративни болести на мозъка, каквито са Алцхаймер и аутизъм, казва световно признатият учен, който да припомним – е един от спасилите от смърт арестуваните български медици в Либия.

Все повече деца по целия свят страдат от аутизъм, докато преди двайсетина години тази болест дори не бяхме я чували. Сега обаче децата ги “предпазват”с безброй ваксини. Дали са наистина са безвредни? Когато мотивът на мега корпорациите във фармацевтичната индустрия е печалбата, добре е да си имаме поне едно на ум. Случайно ли през последните години се появи още

Един нов термин: фармацевтична мафия?

Европейската комисия сега набира скоростно фонд от огромната сума 7-8 милиарда евро, които да инвестира в създаването на ваксина и лекарство срещу коронавирус. България участва със 100 евро.

Според нашата комисарка Мария Габриел още през това лято ще започнат клинични изпитания на такава ваксина – ще рече върху хора. И според нея до 18 месеца можем да се надяваме на ваксина. Доцент Пенка Петрова, която е ръководител на Института по микробиология при БАН също потвърди, че бъдещата ваксина се планира да БЪДЕ ПРИЛОЖЕНА НА ВСИЧКИ. Съобщи, че вече са създадени повече от 120 прототипа, пет от които в момента се изпитват клинично. Досега най-бързо ваксина се е създавала за пет години.

Представяте ли си какво ни чака – ще станем опитни мишки, на принципа няма не искам, няма недей. И никой не казва какво ще се случи с онези, които категорично ще откажат новата ваксина.

Може би ги чака концлагер?

Сега лаборатории по цял свят са се наредили под капчука – 7 милиарда текат към тях. Но това е само за развоя, казано с новия термин – иновацията. После ще се наредят другия капчук – вече за трилиони в зелено, защото щом ваксината ще става задължителна, правителствата трябва да я купят. А това са толкова много държави по света. И то заради една пандемия, която дори не отговаря на дефинициите в медицинските учебници като такава?…

Никой не твърди, че този вирус не съществува и че не е опасен. Но начинът, по който бе дръпната внезапната спирачка на целия свят, начинът, по който гласят ваксиниране човечеството в планетарен мащаб, това не е ли подозрително? Ама много подозрително?

Много напомня на записаното в Скрижалите на Джорджия: на планетата не тябва да живеят повече от 500 милиона човека. Това ли се реализира в момента?

Вижте какво сме писали по-рано по тази тема


Въобразявате си, че никой не може насила да ви ваксинира срещу коронавирус? Ето как ще го направят:

Такъв капан ще ни спретнат, че сами ще се редим на опашка за ваксиниране

В интернет набира подписи петиция срещу принудителното ни ваксиниране срещу коронавирус, защото така се очертава, в това число и по думите на премиера Бойко Борисов.

Мрежата буквално завря от гняв и коментари с почти еднакъв смисъл: “Никой не може насила да ме ваксинира”. За съжаление може. Така ще извъртят нещата, че доброволно да се наредим на опашка за новата ваксина, която сега се мъти някъде из лабораториите по света. Ето как ще стане:

Няма да можем на пътуваме

в чужбина, ако не докажем, че сме ваксинирани. Уж, за да не пръскаме зараза. И да речем, че се откажем да ходим на екскурзии и почивки зад граница. Но има и други причини да се пътува – за лечение, по работа, за среща с близки.

Следващият етап: Няма да можеш да пътуваш в страната поради същата причина – да не заразяваш. И последен етап, няма да можеш да влизаш в магазина дори за храна – за да не заразяваш.

Същото, както е сега в детските заведения – ако не ти е ваксинирано детето, няма шанс за детска градина или ясла. За училището – пак така. Тоест – изхвърлят те от обществото. Ако новата ваксина срещу коронавируса е с микрочипове за проследяване, както усилено се говори – не си въобразявайте, че има измъкване – и няма да има нужда въобще да доказваш. ТЕ ще знаят. Нарушиш ли – непосилни глоби. Не ги ли платиш – добре сте ми дошли, частни съдебни изпълнители…

Робърт Кенеди-Младши: В САЩ ваксините са смъртоносен бизнес

Същото е както с подмяната на личните ни документи, при която ни направиха на маймуни от неуредиците им преди няколко години. Мине не мине и току измислят нови изисквания, срещу съответните такси , разбира се. Сменят личните карти и шофьорските книжки. На старите документи всичките ти данни са си там. Но смее ли някой да откаже новите и да си кара със старите? Никъде нищо не може да свърши със стария документ.
Има по света вирусолози, които отдавна на базата на опита си, не се придържат като коне с капаци само към написаното в дебелите медицински учебници. Другият медицински лагер веднага ги обвини, че прокарват

“Мода на мракобесието”.

Руска вирусоложка – Галина Червонска твърди, че епидемиите през последните години чувствително са намалели не заради ваксинирането, а защото рязко се е подобрила хигиената на хората, както и храненето им. Тя води семинари, обяснява на наплашените родители позицията си. И не спира, макар да я обвиняват, че заради нейната пропаганда през 90-те години на миналия век, хиляди неваксинирани са умрели от дифтерит.

Датски, британски учени не обсъждат другите ваксини, но за противгрипните казват, че няма никаква полза от тях. А преди няколко години не някой друг, а Робърт Кенеди-Младши заяви в интервю, че в САЩ

Ваксините са смъртоносен бизнес.

Когато тай е бил дете ваксините са били само три, сега …69! И децата масово боледуват, някои умират, или получават психичини разстройства и още много други болести, казва Кенеди -Младши.

Вижте какво сме писали по рано за ваксините

Мрежата закипя от гняв: Гласят ни задължителна ваксина срещу КОВИД-19!

Противогрипните ваксини разболяват от Алцхаймер и аутизъм, казва нобелистът професор Люк Монтание

Още с появата на коронавируса, с обявяване на пандемията и невижданата световна карантина, непрекъснато се говори колко много лаборатории по света усилено работят за създаване на ваксина против КОВИД-19. На фона на изтормозените от домашния арест хора това вместо надежда и възторг бързо предизвика гневни реакции в мрежата. Нещо повече, в интернет вече е организирана петиция, която събира подписи срещу това поредно извиване на ръце, което се задава на хоризонта. Изнудване и на правителствата, и на гражданите по цял свят.

Петицията е озаглавена “Против задължителна и принудителна ваксинация срещу COVID19”. И това антиваксърско опълчение вече набира скорост. Вижте подробности ТУК.

Но не е въпросът само в тази петиция. По традиция всяка есен от години у нас се поставя противогрипна ваксина – обърнете внимание – винаги сезонна, което ще рече всяка есен. Тогава за какъв имунитет говорим, който не дава защита дори за една календарна година?

Хората, които се ваксинираха – по правило повечето са доверчиви български старци, бяха ли защитени от новия невиждан досега коронавирус? Отрицателният отговор го научи по трудния начин целия свят.

Мнозина отдавна подозират неморална търговия

за милиарди с така наречените противогрипни ваксини.

През 2017 г. носителят на Нобелова награда за медицина професор Люк Монтание, откривател на вируса на СПИН, гостува на Светослав Иванов в БТВ. В ефир той без никакво увъртане каза, че няма никакъв смисъл от ваксините срещу грип. Но има ваксинации, които са без каквото и да е било странично въздействие върху човека, каза професор Монтание и посочи кои с те: срещу полиомиелит, тетанус и дифтерит.

В останалите ваксини, каза той, има алуминий, който усилва действието срещу вирусите, но уврежда мозъка и може да доведе до Алцхаймер и аутизъм.
Люк Монтание твърди, че не трябва както през миналия век ваксинациите да бъдат задължителни. Неприятните зарази могат да се избягват и по други начини, не само чрез ваксини.

Хайде сега да се върнем пак на коронавируса. Вниквали ли сте в следната безсмислица, която ни се повтаряше всеки ден от щаба на Мутафчийски? И не само от него – сводките за другите държави са подобни. А именно: “Няма лечение на инфекцията от коронавирус, но малко след това – заразени са толкова, критични толкова и сега внимание: ИЗЛЕКУВАНИ!, толкова.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Е как така излекувани, нали няма лечение?

И сега няколко световни корпорации, които си докарват трилиони печалби от продажба на ваксини всяка година, не само се опитват да направят ваксина, но и да я обвържат с правото ни отново да станем равноправни участници в социалния живот. Отказваш ваксина – нямаш право да излизаш от дома си. И за да е сигурно, че никой няма да изкръшка от тази диктаторски капан, чрез сплашване от страна на Световната здравна организация правителствата по целия свят отделят милиони от бюджетите си, за да ги закупят, а после с примамката “безплатни” – всичките им граждани да отидат “под ножа”.

Да не говорим за конспиративните теории, че новата ваксина ще има вградени микрочипове, които ще държат под контрол – чрез проследяване и подслушване, всеки ваксиниран. Звучи като фантасмагория, като черен хумор. Но микротехнологиите се развиха през последните години залпово. Не всичко ни се казва, пък и не всичко разбираме, когато ни се казва – не сме специалисти, че да четем между редовете, когато ни говорят за нанотехнологии.

А че има тъмни сили, които искат това – с цел печалби и хегемония над целия свят, разбира се, че ги има. Доказва го начинът на живот на хората по цялата планета. Непрестанни войни – за петрол, за територии, за хегемония, за пазари, за пари и всичко омазано с насилие и кръв.

Като искат – нека си създават нова ваксина. Но ако я направят повсеместно задължителна – на това вече му се вика не опазване на човешкото здраве, а

Робство в нов модерен концлагер,

в който ще бъдем принудени да живеем. Към настоящия момент бъдещето на обикновения човек по света и у нас е неясно и тъне в мръсна мъгла. Богатите, тях няма да ги мислим. Малко са и отдавна не стъпват по Земята, макар рано или късно всички да слизаме на една и съща последна спирка.

Освен ако…Засега обаче – надали…

 

За Елена Иванова

Прочети още

Лепенки за Кокоши трън, Брадавици,

Кои немски лепенки за кокоши трън са ок? Как действа риванол? Как се ползват?

Какви лепенки за кокоши трън да изберем? Действие на салицилови лепенки. Кои са добрите немски …

5 коментара

 1. Ще се върнем назад и всеки ще почне да произвежда каквото може и разменяме стока за стока и без тези хартии наречени пари можем да си живеем

  • Петя Стърнс

   Да, Сиси! И аз мисля така. Даже и Библията съветва същото.
   Няма да имаме друг избор въобще. Който иска да не бъде роб на тирани, ще трябва да направи това!

 2. Венсеремос компадре!!!

 3. НА КОГО СА НУЖНИ ХОРА БОЛНИ ОТ АЛЦХАЙМЕР И АУТИЗЪМ ЗАЩО ДА СЕ СЛАГАТ ТАКИВА ВАКСИНИ !?

 4. Нали до определена възраст образованието е задължително-средното и ако не си ваксиниран???? Няма да те учат ли? Гадове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *