Червен професор: Владислав Горанов и негови подчинени да бъдат изгонени от държавата

Бойко Борисов получавал по 15 милиона всеки Божи месец от Васил Божков, твърди сайтът „Аларма”

Финансовият министър Владислав Горанов трябва да се прогони от държавата, заедно с всички около него. Не може да не са знаели, че държавата е ощетена със 700 милиона лева от хазартния бизнес на Васил Божков – Черепа, който избяга в ОАЕ.

Това коментира гневно професор Румен Гечев (БСП) пред журналисти. Той обаче обърна внимание на една важна подробност. Така например когато властите погнаха Божков се основаваха на констатациите на Агенцията за държавен финансов контрол, а именно, че Божков е ощетил хазната чрез неплащане на данъци с 200 милиона лева. Скоро след това Комисията по хазарта

Заговори за 700 милиона лева щета.

И агенцията, и комисията са на подчинение на Министерството на финансите, оглавявано от Владислав Горанов. И тези 700 милиона като данни ги изнася не някой друг, а правителството, коментира професорът. 

   Професор Румен Гечев

Всички тези хора – Владислав Горанов и компания според професор Гечев трябва да бъдат прогонени от държавата. Но според него това не се случва, защото

Могат да проговорят.

В същото време сайтът Аларма – вижте подробности ТУК, твърди, че всеки божи месец Бойко Борисов е получавал от Васил Божков по 15 милиона лева. Нещо като такса “Спокойствие” от Божков. И нищо чудно да се разберат с Борисов, иначе може да се разчуят още по-шокиращи подробности, коментират от Аларма.

Журналистът Сашо Диков изненадващо бе посетен от човек на Божков, който му връчи контролния пакет акции на ФК Левски” със заръката по телефона от Божков да бъдат предадени на Бойко Борисов. Попитан защо на Борисов, отговорът бил: “Връщам ги на този, от когото съм ги взел”, съобщи пред журналисти Диков.

Бившият полковник от НСО Николай Марков на свой ред коментира казуса Божков пред телевизия Евроком. Според него хазартният бос прекрасно бил наясно, че атаката срещу него не идва от Бойко Борисов. Но “договорът” му с държавата явно е изтекъл и сега Божков го боли. Но според Марков и

Бойко Борисов го боли.

И припомня при колко подобни на този случай богати личности са изчезнали от България с осигурения им “зелен коридор” и дипломатически паспорти от властите.

Явно тези така гонени уж яростно от държавата знаят много компрометиращи управляващите истини и затова в един момент се чувстват неудържимо притеглени към живот в екзотични дестинации. Вони, та се не трае в тази държава.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Вижте какво сме писали по-рано за Владислав Горанов


Министър Владислав Горанов – той ли ще е новият министър-председател на България?

Името му се е завъртяло в тази посока из кулоарите на ГЕРБ. Дълбоката държава си ги назначава далеч преди изборите

Твърде вероятно е след парламентарните избори догодина да осъмнем с нов премиер. Не, не се надявайте, че някаква нова или опозиционна (има ли такива у нас?) политическа сила ще застане на чело на държавата! В България от години НИКОЙ НИКОГО НЕ ИЗБИРА. Нашите управници ги назначават. Личи си най-вече по непоследователните им позиции, които заемат в угода на този или онзи кукловод. И в това как въобще не им дреме и пръста си не мръдват за решаване най-наболелите проблеми – демографския апокалипсис, най-голямата бедност в ЕС, здравеопазване, опасно за живота…

Ако се съмнявате във всичко това,

си спомнете при последните избори как Централната избирателна комисия без да ѝ трепне окото обяви, че 90 на сто от изборните протоколи са сгрешени. И като се поправят, става това, което става. Всичко е пред очите ни.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Чудите се кой ли ще е? Отсега се спряга името на Владислав Горанов, съобщи alarmanews.com. Това казва сайтът, като се позовава на информирани за неофициалните решения на управляващата партия ГЕРБ.

Но защо точно Владислав Горанов, а не например Томислав Дончев? Защото досега Горанов се оказа удобно гъвкав и консенсусен. При това положение Борисов лесно ще може да се вживее в ролята на Ахмед Доган и да командва невидимо всичко в държавата, както прави и сега. А Томислав Дончев вероятно ще стане лидер на партията МУ.

Всъщност това не е най-дълбокото на дълбоката държава, която властва от години в България. Назначенията – а вие си въобразявайте, че ги избираме, ги прави преуспелият млад мъж Делян Пеевски, в това число кадрува и в прокуратурата. Ама мнозина отдавна се досещат, че той е само фронтменът на нещо още по-дълбоко – на

Петата колона на Путин у нас.

Да прощават русофилите, но историческата благодарност е едно, а мръсните игри на великите сили в настоящия момент нямат нищо общо с историята.

И така – досега ни управляваше и продължава да ни управлява бивш СИК-аджия, агент Буда, (честен комунист, който напусна системата на МВР, защото нямал сърце да си хвърли партийната книжка).

Сега е на път един доказано корумпиран финансов министър –

Евелина Лютова

Кадър на Доган (разбирайте на Путин),

Владислав Горанов
Владислав Горанов

с безплатен суперлуксозен апартамент, със затварянето на очите си за този отпуснат от Българската банка за развитие, на която е принципал, заем от 75 милиона на частен съдебен изпълнител. Банка, създадена да подкрепя малкия и средния бизнес.

Може пък и да не стане Горанов премиер. Но не се съмнявайте, че който и да е друг ще бъде назначен от тези, които назначиха Горанов за ковчежник на България. Тоест който си пожелаят.

Освен ако не стане чудо някакво. Но защо мислите, че се харчат милиони години наред за електронно правителство, от години се дъвче темата за машинно гласуване, но нещата все не стават? Всичко си е нагласено още преди ние да се сетим, че идват избори и да си въобразим, че гласът ни ще бъде зачетен.

Ето какво още писахме по темата по-рано:

Финансовият министър Владислав

Горанов се изгаври с отчаяните от недоимък хора

Българските граждани отдавна са разбрали, че нямат държава зад гърба си

Освестете се бе, хрантутници! Нагли лапачи на народните пари!

Държавата в лицето на финансовия министър Владислав Горанов се подигра грубо и нагло с българските граждани. Охранените хрантутници на държавна ясла като него нямат сетива дори от куртоазия да съчувстват на обикновените хора. А те обикновените хора отдавна – и в по-спокойните времена – си знаят, че нямат държава зад гърба си. Че държавата е собственост на шепа корумпета.

Горанов с деформираното си “чувство за хумор” попита: “Пари от хеликоптер ли да ви хвърляме?”. Но не попита как преживяват хората, които още на другия ден след обявяването на извънредното положение останаха без работа. А след това и хиляди други ги последваха. Как ще изхранват децата си, как ще си плащат кредитите?

Но как да попита – той дори не подозира, че работещите бедни в България от години живеят на кредит. За разлика от него, който се шири безплатно в луксозното жилище на съпругата на кръстника си, който заедно с жена си е

на челно място в държавната софра.

Много от тези, на които се подиграва, са с ипотечни заеми. Затова ли дадохте, уж без да знаете, 75 милиона заем на частни съдебни изпълнители? На онези, които скоро ще започнат да изхвърлят на улицата заради просрочия цели семейства с децата им? Ако вече не са ги погнали.

Нагли сте, алчни сте

и дори се гордеете с това. Ако беше иначе, щяхте да сте по-смирени поне в приказките. То в действията си Владислав Горанов чрез #Апартаментгейт даде повод на много места в социалните мрежи да го наричат гьонсурат.

Разпорежда се с народните пари, сякаш са негови. Вярно е, че ковчежникът на една държава трябва да е стиснат по принцип. Но колко са държавите по света, които не подпомогнаха директно всеки един свой гражданин? Вижте една Сърбия – да не би да е по-богата, та не се поколеба да го направи?

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

В България шкембелиите на върха

това го наричат популизъм. А за резила на така наречените народни избраници да не говорим – тръгнаха да си увеличават заплатите. По принцип тези заплати са високи толкова, че има цели групи хора, които работят почти цяла година за такива пари. Ако не беше се разсмърдяло, намерението им щеше да стане законна реалност.

Сега ви дойде дюшеш – извънредно положение, социална дистанция – народа по къщите. Не се налага да се пазите от народната любов.

Колко прозорлив бе убитият Милен Цветков – в едно изречение каза цялата истина за вас: “Маските не са да ви пазят, а за да си мълчите”.

Освестете се, бе хрантутници нагли!

За Елена Иванова

Прочети още

5g

Скандалната 5G мрежа тихомълком бързо превзема България, ще се изненадате колко са напреднали нещата

Човечеството бавно го превръщат в безмозъчни биоединици – достатъчно е само да работят и да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *