Мощна инвазия на армада от НЛО над България, очевидците са стотици

Затова ли е тази световна карантина, затова ли самолетите по целия свят са приземени – за да не пречат?

Мрежата буквално пламна през последните дни от свидетелства на очевидци, видеа и снимки за истинска инвазия на НЛО в небето на планетата. Над България – също. Нека се уточним от сега –  НЛО не значи непременно летяща чиния на извънземни. Означава неидентифициран летящ обект. Такива бяха – неидентифицирани летящи обекти.

На 16 април 2020 г. от югозапад на североизток в колона по един на еднакво разстояние, с еднаква скорост светещи топки безшумно прелетяха над Южна България. Очевидно зависи кой в точно какъв момент е започнал наблюдението, защото някои съобщават за 50, други за 60, трети за 16, за 36. Но всичко останало съвпадаше в разказите им. Като се почне от времето – малко преди 10 часа вечерта, а също и посоката им на движение. Коментари в реално време на тази дата бяха бурни и идваха от различни селища – от Казанлък, Сливен, Гоце Делчев, околностите на Пловдив , Панагюрище. А също от много други крайградски села. Вероятно светлинното замърсяване е попречило на хората в по-големите градове да ги зърнат. Очевидци от България съобщават за НЛО и на 17 април, а читател казва, че за първи път ги е засякъл на 3 март.

Чрез мрежата научихме, че

Подобна картина с почти еднакво описание,

са видели хора в САЩ, Латинска Америка, Англия. Интернет преля от видеа. Които видяха с очите си случващото се в небето, знаят, че не са фалшификати. Просто защото видяха същото, но нямаше с какво да снимат.

Snimljeno večeras iznad Beograda, a videlo se i u drugim gradovima Srbije, javaljaju se i ljudi iz BiH i kažu da su videli ovo večeras na nebu.

Публикувахте от Anonymous Srbija в Петък, 17 април 2020 г.

Заговори се, че това са сателити за безкабелен интернет до всяка точка на Земята, за които предприемачът милиардер Илон Мъск е говорил преди време публично.

Но възникна въпросът – как така всичко съвпадна при тестването им или пускането им в редовна експлоатация с невижданото блокиране на целия свят заради коронавируса? Сега покрай общата планетарна карантина авиацията по целия свят е приземена. И да хвръкне някой самолет – това си истинска рядкост- почти като в зората на авиацията. Така че, нямаше кой да се пречка на армадата от НЛО.

И какви са тези

Сателити, които летят като самолети?…

Досегашните комуникационни сателити – към момента са близо 5000, са високо в околоземна орбита, наричат ги стационарни, защото си стоят общо взето на едно място. И да се скъсаш с просто око не можеш да ги видиш. А тези летят ниско и се наблюдават дори от хора с не до там орлов поглед.

Съществува и друга хипотеза – по целия свят има протести срещу новата 5G мрежа, която вече доказано вреди на здравето и природата. Не я ли качват в небето, та никой да не може да мрънка? Тези разсъждения са в случай, че това наистина са странните сателити на Мъск. НАСА мълчи, не коментира. Но през последните години това не е изненадващо за хора, които следят дейността на американската космическа агенция.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Мнозина американски наблюдатели твърдят, че НАСА отдавна е останала само едно фасадното лице за пред масовата публика на американските програми, свързани с Космоса. Реалните програми отдавна са прехвърлени на частни компании, които никой не може да застави да отговарят на въпрос за програмите им и какви са и колко струват. Но всъщност тайно се финансират от правителството. Докато НАСА трябва да се отчита колко и за какво харчи обществени пари. И не е само Мъск в тази игра. Още повече тя дава възможност са следене на хора, които в живота си не са пипали мобилен телефон, нито компютър.

Има и друго съвпадение – преди две-три години и американци, и руснаци заговориха, че

До 2025 година ще имаме официален контакт с извънземни.

Като наговорени.

Това опразване на небето от самолети, това придвижване на стотици НЛО по цялото земно кълбо, да не би да ни подгряват за този контакт?

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Има и трети вариант – в мрежата се говори от години за таен план на невидимото световно правителство, наречен “Син Лъч”. Твърди се, че чрез холограми, проектирани в небето, то ще  инсценира враждебна инвазия на извънземни. Тогава ще се явят “спасителите”. От страх хората ще им повярват, след което ще започне тоталното поробване на цялото човечество, така жадуваният от тъмните сили на тази планета нов световен ред със световно правителство.

Кое е фантазия, кое истина все още е трудно да се отсее. Но всичко това, което се случва сега, очевидно може да се използва не за добруването на милиардите обикновени хора.

За Елена Иванова

Едно мнение

  1. Цветелина Коева

    Мога само да благодаря на извънземните, че се притекоха на помощ на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *